Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Články blogu

Nezapomeňte na venkovní žaluzie!

„Venkovní žaluzie jsou nejoblíbenějším prvkem venkovní stínící techniky, stávají se neodmyslitelnou součástí staveb, jelikož mají vysokou termoregulační funkci, díky níž lze zvýšit energetickou úspornost celého domu.“

Číst celý článek...

Jak na údržbu látkového stínění?

S blížícími se vánočními svátky řeší spousta lidí každoročně stejné věci: nákup kapra, zdobení stromečku, pečení cukroví, umývání oken a praní záclon… Co když už ale máte místo klasických záclon nějaké designové látkové zastínění? Jak se vlastně starat o látkové stínící produkty celoročně?

Číst celý článek...

Zazimovali jste markýzu?

„Markýzy během léta spolehlivě chrání před slunečními paprsky, ty eliminují až o 95%. Zpříjemňují každý moment strávený na terase či balkoně a proto je velmi důležité markýzy připravit na zimu, aby jejich životnost byla co nejvíce prodloužena a své vlastnosti neztrácely.“

Číst celý článek...

Rolety a žaluzie do střešních oken – dokonalé zastínění vašeho podkroví

Rolety a žaluzie slouží nejen k zatemnění či zastínění místnosti, ale jsou také příjemným a dekorativním prvkem interiéru. V naší nabídce je široká škála materiálů, barevných odstínů a vzorů látek. Rolety do střešních oken Vám poskytnou komfort při regulaci množství světla v místnosti a zároveň dokáží vytvořit oázu harmonie a útulnou atmosféru ve vašem podkroví.

Číst celý článek...

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: