Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Záclona do interiéru rozhodně patří!

Záclona do interiéru rozhodně patří! Pokud si myslíte si, že záclony už nejsou v módě, tak jste na omylu. Mnoho lidí si záclonami stále zkrášluje a zútulňuje své domovy. Záclony se hodí do každé místnosti a plní hned nejeden účel. Slouží nejen jako dekorační prvek, ale také zamezují nežádoucím pohledům kolemjdoucích a tím nám doma vytváří pocit soukromí. Nabídka záclon je velmi pestrá. Můžeme si vybrat od jemných až po hrubé, také s různými vzory např. květinový, geometrický nebo s dětskými motivy.

Jak správně vybrat záclonu?

V případě, že jste se rozhodli pořídit nové, tak si pečlivě změřte rozměry okna. Aby záclona na okně vypadala pěkně její šířka by měla být 2-násobkem nebo až 3-násobkem šířky okna, dle toho jak moc ji chcete mít nařasenou. Do kuchyně často lidé volí záclonu kratší nebo vykrojenou do oblouku. Zatímco do obývacích pokojů volí delší s decentními motivy.

 

V naší nabídce naleznete žakarové záclony od jediného českého dodavatele, který má tradici v České republice již od roku 1832. Záclony jsou vyráběné na rašlových strojích a jsou opatřeny nehořlavou úpravou.

 

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

 

Přejít na nabídku záclony

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: