Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Vyhráli jsme 1. místo v soutěži REALIZACE ROKU 2018 VE STÍNÍCÍ TECHNICE

Stali jsme se vítězi soutěže Realizace roku 2018 ve stínící technice. Svaz podnikatelů ve stínicí technice vyhlásil soutěž realizace roku 2018, které se spolu s námi zúčastnilo 9 staveb. Jelikož jsme v loňském roce realizovali stínění na mnoho zajímavých projektech, tak jsme se rozhodli s nejzajímavějším z nich do soutěže přihlásit. Vybrali jsme realizaci venkovního stínění řadových pasivních domů v Rosicích u Brna.

Naše firma byla poptána jako hlavní dodavatel venkovního stínění v projektu Rodinné domy Štěpnice. Jelikož se jedná o výstavbu pasivních domů, tak venkovní stínění nesmělo chybět. Pro zastínění všech oken včetně HS portálů byly vybrány venkovní žaluzie typu Zetta 90 v zaomítatelném provedení s elektrickým ovládáním. Vzhledem k použití železných traverz namísto betonových překladů nad HS portály, jsme se museli potýkat s nestandardním řešením krycích plechů, jelikož jejich výška se musela navýšit dvojnásobně.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: