Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Vertikální žaluzie – z kanceláře až k vám domů

Vertikální žaluzie zastupují látkovou interiérovou stínící techniku. Za jejich popularitou stojí především možnost snadného a také elegantního zastínění nejen velkých ploch. Jsou ideální volbou pro zastínění vaší lodžie či francouzského okna. Tím ovšem univerzálnost použití vertikálních žaluzií nekončí. Vertikální žaluzie je rovněž možné použít například pro předěl místnosti.

Vyberte si z velkého množství látek pro vertikální žaluzie

Díky nepřebernému množství látek, ať už jednobarevných nebo vzorovaných dokonale dotvoříte charakter vašeho domu, bytu či kanceláře. Výběr látek nesouvisí jen s jejich barevným provedením, ale i stupněm zastínění. Některé látky jsou více propustné a je možné je použít namísto závěsů, jiný druh látek vám poté umožní místnost více zastínit. V tomto případě žaluzie pohltí většinu světla, ale přesto si udržují minimální míru průsvitnosti. Pokud potřebujete místnost zcela dokonale zatemnit, pak rozhodně výběr směřujte k látkám zcela zatemňujícím, někdy označené termínem blackout. S výběrem vhodného druhu látky vám samozřejmě rádi pomůžeme.

Jak pečovat o vertikální žaluzie?

O vertikální žaluzie je také třeba pečovat. Jejich údržba je velice jednoduchá a nezabere vám mnoho času. Odstranění prachu a drobných nečistot je opravdu snadné. Jediné co k tomu potřebujete je vysavač. Ale pozor! Vysavač je nutné nastavit na co nejnižší výkon a použít příslušný nástavec. Doporučujeme lamely horizontálních žaluzií při vysávání co nejvíce napnout. Pokud se na žaluziích objeví nějaká skvrnka, nevěšte hlavu. V tomto případě potřebujete hadřík a vlažnou vodu se saponátem. Vlhčeným hadříkem lamely otřete, a to je vše. Nemusíte se bát jejich poškození, lamely proschnou a po skvrnce nezbude jediná stopa. Hlavně buďte obezřetní při výběru saponátu. V případě většího stupně znečištění rozhodně nedoporučujeme žaluzie prát v pračce! Jediným řešením je kontaktovat specializovanou firmu, která se zabývá čištěním látkové stínící techniky. Jak často žaluzie čistit? To je samozřejmě ovlivněno prostředím, ve kterém jsou žaluzie umístěny, ale obvykle stačí jednou či dvakrát ročně.

Chcete super vertikální žaluzie? Kontaktujte nás.

V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat nebo si rovnou sjednejte bezplatnou schůzku s obchodním zástupcem.

Přejiít na vertikální žaluzie

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: