Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Vertikální žaluzie – léty osvědčená klasika

Jedním z nejpoužívanějších typů stínění jsou vertikální žaluzie. Vertikální žaluzie můžeme použít nejen pro zastínění obývacího pokoje, pracovny, ale také pro zastínění kanceláří a jiných komerčních prostorů.

Největší výhodou vertikálních žaluzií je jejich praktičnost, schopnost zakrýt velké plochy, možnost regulace světla, nízká cena. Zejména díky ceně jsou hned po horizontálních žaluziích nejprodávanějším prvkem stínění.

Vertikální žaluzie stíní a také díky naklápění a stahování lamel dokáží regulovat prostup světla do místnosti. Díky své konstrukci a možnosti výběru ze čtyř způsobů stahování se používají pro zastínění velkých prostor. Vertikální žaluzie se dají také dodat v šikmém provedení, které se využije zejména v podkrovních bytech.

 Žaluzie mohou být velmi elegantní a vkusné díky možnosti velkého výběru látek. Na výběr u vertikálních žaluzií je mnoho různých látek od základních – stínících přes zatemňující až po designové. Na vertikální žaluzie je možné také realizovat individuální foto tisk.

 

 

Chcete super vertikální žaluzie? Kontaktujte nás.

V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat nebo si rovnou sjednejte bezplatnou schůzku s obchodním zástupcem.

Přejiít na vertikální žaluzie

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: