Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Vertikální žaluzie

Pro mnohé něco nového, pro někoho stará dobrá klasika.Tento druh zastínění je rok od roku žádanější.Jejich největší výhodou je, že s nimi zastíníte velké plochy a zároveň Vám danou místnost krásně zútulní. Variabilitu, kterou tento druh žaluzií nabízí, je sklápění a otáčení jednotlivých lamel. Pro mnohé je tento způsob zatemnění lákavější v porovnání s klasickými horizontálními žaluziemi.Je možné je využít i jako rozdělení dvou místností, což hlavní prioritou těchto žaluzií.Díky velké škále barev, vzorů a druhů látek získáte krásný doplněk do obývacího či dětského pokoje. Velice žádané jsou však také do pracoven a kanceláří. Na výběr je několik stupňů zastínění, tudíž Vám domazajistí pohodlí a soukromí.                                          

                        

Máte otázku, jak žaluzie udržovat?

Jejich údržba je velice jednoduchá a nenáročná. Prach, kterému se samozřejmě nevyhnete, odstraníte klasickým vysavačem. Při větším znečištění lamely stačí vlhký hadřík.Říkáte si, že tohle je přesně pro Vás?

Neváhejte a kontaktujte nás.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: