Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Veranda HRV80 -ZIP

Máte doma zimní zahradu nebo pergolu? Máme pro Vás řešení, jak jí vhodně zastínit. Ochrana před sluncem je nedílnou součásti naších domovů. Veranda HRV80-ZIP reguluje průnik slunečního svitu do místnosti a zamezuje nepříjemně vysokému množství světla i tepla. Látka vytváří tepelnou i zvukovou izolaci, může být zatemňující, ale i průsvitná. Prostor mezi sklem a tkaninou umožňuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a nedochází tak k akumulaci tepla. Systém je navržen tak, aby snadno překonal jakékoli menší tolerance v usazení konstrukce střechy. Celý systém je vyroben z nekorodujících materiálů. Veranda HRV80-ZIP je vybavena zipovým systémem, který zajišťuje, že látka zůstává náležitě napnutá v každé poloze dolního profilu a zabraňuje vyklouznutí látky z vodicích lišt. Box je upevněn na vodicích lištách. Dokážeme zastínit velkou plochu, jelikož je možnost spřažení až 4 kusů rolet. Možnost instalace i do střešních oken z exteriéru.

Díky integrovanému LED osvětlení si budete moct verandu užívat ještě déle a dlouhé letní večery tak budou ještě příjemnější.

Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: