Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Venkovní žaluzie

Tak už se nám zase blíží léto. Jak se ale co nejvíce ubránit opakujícím vedrům z posledních let? Proč si nevybrat právě venkovní žaluzie či rolety, které vám díky svým izolačním vlastnostem pomohou překonat horká léta, ušetří kupu peněz a navíc skvěle vypadají.

Je to takový malý zázrak, co všechno dokážou. Až 75% sluneční energie se k vám do domu vůbec nedostane. S klasickými vnitřními žaluziemi sluneční záření zachycujete až uvnitř pokoje – žaluzie se ohřívá a teplo sálá do místnosti. 

Oproti tomu venkovní žaluzie odrazí teplo i světlo ještě dříve, než se vůbec dostane k oknu. Záleží především na barvě žaluzie, nejlépe však světlo odráží bílá a stříbrná barva lamely a zbytek tepla pak zastaví samotné okno. Zatímco venku bude teplota atakovat hranici 30 °C, vy budete mít v pokoji příjemných 25°C.

Venkovní žaluzie jsou skvělé nejen v létě, ale i v zimě. Zachycují prudké návaly větru i většinu sněhu. Díky tomu okno není pod takovým náporem, a tolik se neochlazuje. Výsledkem pak je vyšší teplota uvnitř místnosti a v období topné sezóny i ušetříte.

Venkovní stínění mají i další výhody, jako je ochrana proti hluku.

Proto pokud se rozhodujete, jaké si zvolit stínění, jsou venkovní žaluzie či rolety správnou volbou.

Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: