Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Venkovní stínění střešních oken

V minulém článku jsme si popsali výhody interního zastínění střešních oken a dnes si povíme o výhodách stínění externího. Výhodou externího zastínění, je ochrana bydlení před sluncem již před rozpálením samotného skla. Způsoby zastínění jsou různá, ale nejvíce používaná je venkovní roleta – je to hliníková roleta, která umožňuje zlepšit tepelně-izolačních vlastnosti okna v zimním i letním období. Zcela zatemní místnost, chrání okno při špatných povětrnostních podmínkách a navíc poskytuje dokonalé soukromí. Snižuje v letním období teplotu až o 7°C a v zimním období až o 17 %.  Ovládat ji můžete jak manuálně, elektricky ale i solárním senzorem.

Mimo jiné můžete použít i roletu Screen Sky. Jedná se o látkovou roletu, která je složená ze skelných vláken potažených vrstvou PVC, zajišťující vysokou odolnost proti působení vnějších vlivů. Ochrání bydlení před přehříváním, v zimě proti úniku tepla, tlumí venkovní hluk a poskytuje soukromí. Vyrábí se v různém barevném provedení a zvolením správného odstínu látky si sami zvolíte možnost ovládat průnik světla do místnosti. Zde je ovládání pouze manuální.

Dalším možným zastíněním je venkovní markýza. Je složena z průhledné síťoviny, takže  nepřijdete o výhled z okna, ale přitom budete chráněni před ostatními vlivy. Vnitřní teplotu sníží v letních měsících až o 6°C. Tuto markýzu můžete i kombinovat s vnitřními zastiňovacími doplňky, které jsme si popsali již v minulém článku. Ovládání může být jak manuální, elektrické tak i solárním senzorem.

Venkovní zastínění je výhodné ve všech směrech a jistě si vyberete z velkého výběru barevného provedení a ovládání.

 

Doporučujeme pro výběr bezplatnou schůzku s obchodním zástupce, který vám pomůže s výběrem tak, aby vyhovoval nejlépe vašim potřebám.

Přejít na nabídku stínění střešních oken

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: