Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Venkovní roleta do střešních oken

Není mnoho stínění, které lze použít do střešních oken – jedním z nich je právě venkovní roleta.
Ten, kdo má podkrovní byt nebo obyvatelné podkroví v domě, ví jaké to je trávit čas v těchto místnostech v horkých letních dnech.
Předokenní roleta je vynikající produkt, který zvyšuje tepelnou a zvukovou izolaci, ochranu proti vloupání a dává vám úplné soukromí. Předokenní roleta také zajišťuje vyšší odolnost proti všem druhům povětrnostních podmínek, a chrání lépe proti nežádoucím návštěvníkům, pokud nejste doma.

Hlavní výhody:

  • Snížení vnitřní teploty v letním období až o 7 °C
  • Snížení tepelných ztrát v zimním období až o 17 %
  • Redukce hluku z deště a krupobití
  • Úplné zatemnění místnosti
  • Ochrana střešního okna před poškozením
  • Ochrana soukromí

K dostání je v barevném provedení světle šedý hliník, tmavě šedý hliník (standard) a tmavě šedý poměděný hliník.  
Venkovní rolety VELUX se pohybují v bočních lištách vyrobených z lakovaného hliníku. V nabídce jsou také s horním krytem, který je nádherně začleněn do okna a ve kterém se roleta schová, když ji nepoužíváte.


Způsoby ovládání:

Při výběru správného ovládání venkovní rolety byste měli vzít v úvahu, kde jsou vaše střešní okna umístěna a jak často budete venkovní roletu používat. Solárně napájené a elektrické venkovní rolety fungují na dálkový ovladač a jsou ideální volbou pro ty, kdo mají střešní okna mimo dosah, nebo kdo pomocí této inovativní vymoženosti chtějí své podkrovní místnosti dodat nádech luxusu.

Ruční ovládání
Základní, ručně ovládanou roletu můžete úplně zarolovat, nebo úplně vysunout. Pokud ji nepoužíváte, je schována pod krytem. Pro ovládání venkovní rolety stačí otevřít okno a přetočit ho o 180 stupňů tak, aby se křídlo automaticky scvaklo s roletou. Při zavírání okna se roleta automaticky vyroluje. Pro zarolování rolety zpět otočte okno o 180 stupňů a roleta se odepne.

Elektrické ovládání:
Venkovní roleta s dálkovým ovládáním na elektrické napájení se ovládá pomocí jednoduchého dálkového ovladače. Snadné ovládání zajišťují tři tlačítka. Dostupné funkce po stisknutí jsou otevřít/zavřít/stop.
Pokud nemáte elektrické střešní okno VELUX INTEGRA®, ale chtěli byste elektrickou roletu, pak vyzkoušejte ovládací systém KUX 110. Díky němu budete moci používat elektrické rolety nebo venkovní rolety VELUX na manuálně ovládaných střešních oknech.

Solární napájení:
Venkovní roleta s dálkovým ovládáním a solárním napájením se ovládá pomocí jednoduchého dálkového ovladače. Snadné ovládání zajišťují tři tlačítka. Dostupné funkce po stisknutí jsou otevřít/zavřít/stop.
Máte-li solárně napájené střešní okno INTEGRA, můžete rozšířit možnosti ovládání o VELUX Active Řídící jednotku vnitřního prostředí. VELUX Active se postará o automatické ovládání výrobků pro zajištění čerstvého vzduchu. Další benefit souvisí s možností používání aplikace k ovládání a kontrole celého systému.
Baterie se solárním zdrojem zajistí dostatečné nabití až pro 100 operací a to i v případě, že slunce přímo nesvítí a baterie se nedobíjí.

 

 

Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: