Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Velký jarní úklid – nezapomeňte i na stínění

Tak nám pomalu začíná jaro. Venku všechno pučí a rozkvétá a čeká na nový začátek. Zima je za námi a tak je potřeba udělat pořádný jarní úklid a připravit se na léto a horka.

Čím ale začít? Při prvních paprscích otevřeme okna, abychom pustili jarní vánek do domu a zjistíme, že sítě proti hmyzu jsou zaprášené. Jak tedy na ně? Připravíme si vlhký hadřík a jdeme na to. Sítě vyděláme pomocí otočných háčků ven z okna a vlhkým hadříkem jemně utřeme síťovinu a stejně tak i rám sítě. Vše je již čisté a tak se můžeme pustit do dalších částí stínění.

A co horizontální žaluzie nebo látkové rolety - na ty stačí také pouze vlhký hadřík? Ano. Žaluzie naklopíme a pomalu stíráme prach a špínu směrem dolů, ale opatrně, abychom nepokřivili lamely. Pokud však máme místo žaluzií látkové rolety, stačí vzít vysavač a na nejmenší sání jemně vysávat. Potom opět začistit vlhkým hadříkem. To by bylo vnitřní stínění, ale abychom nezapomněli i na to venkovní.

Na to pouze vlhký hadřík stačit nebude. Jdeme tedy na to. Zatáhneme venkovní rolety či žaluzie dolů a vezmeme na to pomocníka. Nejlépe tlakový čistič a pomalu proudem vody spláchneme veškerou špínu dolů. Necháme zaschnout. Po vysušení zkontrolujeme pojezdy, popř. promažeme a jsme připraveni na novou sezónu. Teď už se jen těšit na léto.

Pokud žádné stínění nemáte nebo byste chtěli nové, rádi Vám po této stránce pomůžeme a vhodné stínění Vám navrhneme.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: