Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Ušetříme vaše peníze! Venkovními roletami. Jak?

Přišla pravá Ladovská zima! A nejlepší způsob, jak ji nepustit do našich domovů, je pořídit si naše venkovní žaluzie nebo venkovní rolety. Slouží na ochranu oken před vnějším znečištěním a poškozením, mají termoregulační vlastnosti, snižují hlučnost a chrání soukromí Vašeho obydlí. Všechny typy exteriérových žaluzií a rolet jsou neodmyslitelnou součástí moderních domů, administrativních budov a výrobních hal.

Venkovní stínění chrání váš dům v létě i v zimě

Tento designový prvek na Vašem okně Vám zajistí pohodlí Vašeho domova i během silného nárazového větru, v létě před přímým slunečním zářením, během deště, v zimě před chladem a sněhem. Na výběr máme Cetta 50, Cetta 65, Cetta 80, Zetta 70, Zetta 90, Setta 65 a Setta 90. Všechny žaluzie mají profily vyrobeny z extrudovaného hliníku, rozdíly jsou ve tvaru lamel a jejich hloubky.

  

A pro jaký typ se rozhodnout? Tak právě s tím Vám poradí naši odborní pracovníci. A protože naší prioritou je spokojený zákazník, budeme se Vám věnovat od začátku až do konce. To znamená od výběru žaluzií, přes jejich montáž a následný servis. Jsme připraveni vyrobit Vám ty nejkvalitnější venkovní žaluzie, kterou budou přesně dle Vašich představ.

Přejít na nabídku venkovních rolet

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: