Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Ubrusy s nešpinivou úpravou

Ubrus je pro některé zbytečností, pro některé naopak samozřejmostí. Ubrusy se vyrábí z mnoha druhů materiálů a v různých barvách.

Hodně lidí se použití ubrusu vyhýbá hlavně z praktického hlediska. Nechtějí jej pořád dokola prát a bát se každé skvrny. Pokud se řadíte mezi ty, kteří navíc považují PVC ubrusy za nehezké, můžete pořád zvážit pořízení ubrusu s nešpinivou úpravou.

O co se vlastně jedná?

Materiálovým složením odpovídají záclonářským výrobkům, včetně technologií výroby.

Velmi snadno se čistí, takže se vůbec nemusíte bát polití ubrusu limonádou, kávou nebo dokonce vínem. Povrchová úprava zabrání vsáknutí tekutin a stačí pouze osušit ubrouskem.

Pokud by přece jen došlo k jinému zašpinění, můžete jej vyprat na 40° v běžném pracím prostředku. Nešpinivé vlastnosti obnovíte po té jednoduše přežehlením (na 2. stupeň).

Speciální nešpinivá úprava je stálá a to minimálně na deset praní v běžném pracím prostředku.

 

 

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

Přejiít na ubrusy

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: