Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Textilní rolety doladí interiér k dokonalosti

Textilní rolety se stávají velmi oblíbeným prvkem stínící techniky, nejen že chrání před slunečními paprsky a teplem, ale i před zvědavými pohledy. Textilní rolety jsou nadčasové a díky rozšíření vzorníku látek lze dokonale sladit interiér.

Textilní rolety lze zvolit buď s plastovým profilem v barvě bílé, nebo s designovým kovovým profilem, který zdokonalí celý vzhled místnosti. Tyto rolety lze ovládat manuálně, nebo elektricky a to vypínačem či dálkovým ovladačem.

Barevné provedení látek je opravdu pestré, vzorník obsahuje mnoho látek s květinovým vzorem i v podobě brokátu, či látky v příjemných zemitých barvách, ale i výrazné tyrkysové či zelenkavé odstíny. Lze ladit i do šedých odstínů, které jsou stále populárnější v interiérech a vytvářejí tak moderní ráz. Vybírat lze z propustných látek připomínajících záclonovinu, přes polopropustné až po blackoutové, které mají pogumovanou zadní stranu, aby nedocházelo k průniku slunečních paprsků do místnosti. Také lze vybírat z mnoha dětských motivů, které dotvoří atmosféru a celkový ráz dětských pokojů, o tomto jsme však psali v minulém článku (odkaz na článek: Hravé a veselé stínění).

Máte zájem o rolety? Chcete si prohlédnout látky nebo si nechat poradit od odborníka?

Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s Vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí Vám s nejvhodnějším řešením.

Přejít na nabídku látkové rolety

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: