Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Textilní roleta s osvětlením – dotvoří atmosféru dle pocitů a nálady

Hledáte prvek stínící techniky, který obzvláštní interiér a dotvoří moderní design? Je možnost zvolit látkové rolety s led – diodovým osvětlením umístěným přímo v horním profilu, tím se interiér rozzáří a roleta zaujme každého na první pohled.

Horní profil této rolety je tvořen ozdobnou lištou, která je buď hranatá, nebo kulatá. Na tuto lištu lze dodat led – diodový pásek, který je ve variantě bílého osvětlení nebo řadou různých barevných tónů, u kterých lze volit i intenzitu světla. Intenzitu světla lze volit pomocí dálkového ovladače, který může ovládat i více rolet v místnosti či domě.

 

Tato roleta má dvojí funkci, jelikož během dne slouží jako stínící technika a večer se z ní stává designový doplněk a šperk každé místnosti. Nejenom ozdobná lišta s osvětlením přiláká obdiv, ale i vzory látek nebo jejich barevné varianty, kterých je nepřeberné množství.

Rolety samotné lze ovládat manuálně kovovým řetízkem, nebo motoricky dálkovým ovladačem či vypínačem. Jako u všech ostatních látkových rolet je montáž možná do stěny nebo do stropu.

 

Nevíte si rady s výběrem? Chcete si látky prohlédnout? Nevíte jaké řešení zvolit? Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Přejiít na látkové rolety

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: