Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Sundávat sítě proti hmyzu na zimu nebo ne?

Sundávat sítě proti hmyzu na zimu nebo ne? Nepoškodí mi je mráz? Budu umět sítě na jaře opět nasadit?

To jsou otázky, které s blížící se zimou řeší většina lidí. Názory na sundávání sítí na zimu se hodně liší. Někteří lidé sítě v okně nechávají po celý rok, někteří je na podzim sundávají a na jaře opět nasazují.

Co je tedy správné?

Obě varianty jsou možné. Jelikož jsou sítě proti hmyzu vyráběné z odolného vlákna a mají hliníkový rámeček, není nutné je na zimu sundávat. V případě, že sítě proti hmyzu budete na zimu sundávat, tak jím tím prodloužíte jejich životnost. Okenní síť proti hmyzu se sundává velmi snadno, stačí pouze z vnitřní strany pootočit otočné držáky a síť oddělat.

Jak sundané sítě proti hmyzu skladovat přes zimu?

Sítě proti hmyzu po sundání opláchněte silným proudem, aby se smyly nečistoty a nechte je pečlivě osušit. Poté sítě skladujte naležato, aby se nezkroutily.

 

Nevíte si rady typ sítě vhodný pro vaše okna či dveře? Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Přejít na sítě proti hmyzu

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: