Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Stínění jako zabezpečovací prvek?

Hlavním úkolem stínící techniky je chránit interiér před slunečními paprsky a následném přehřívání. Důležitá je i estetičnost stínící techniky, materiál, ze kterého je vyrobena a nakolik je bezúdržbová. Neměli bychom, ale zapomínat na otázku bezpečnosti, protože zejména exteriérové stínění s motorizací nám poskytuje v tomto ohledu velké výhody.

Exteriérová stínící technika nemá výhody pouze v úspoře energie, ale také snižuje úspěšnost vloupání do domů či bytů. Z českých policejních statistik vyplývá, že pachatelé nejčastěji volí vniknutí do bytů přes okna a balkónové dveře, přičemž škody dosahují stovek milionů korun.  Jedná se téměř o 80% případů. Existuje mnoho způsobů, jak riziko vloupání snížit, aniž bychom museli instalovat zabezpečovací systém. Stačí pečlivě zvážit nákup venkovního stínění. Nejúčinnějším venkovním stíněním v tomto směru jsou předokenní hliníkové rolety poháněné motorem.

 Tyto rolety se doporučují zejména lidem, kteří bydlí v rodinných domech nebo v přízemí bytovek. Pohon s vhodným příslušenstvím je totiž významnou překážkou násilného otevření rolety. Automatizované rolety umí simulovat přítomnost osob v domě. Rolety si můžete naprogramovat, tak aby se vám v určitých časech spouštěly a simulovaly vám přítomnost osob, zatímco budete třeba na dovolené.

V případě pořízení předokenních rolet manuálně ovládaných, Vám doporučujeme rolety zajistit zámkem, aby nemohlo dojít k násilnému vytažení.

Máte zájem o venkovní stínění? Chcete si nechat poradit od odborníka?

Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s Vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí Vám s nejvhodnějším řešením.

 

Přejít na nabídku venkovní rolety

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: