Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Sítě proti hmyzu - ochrání Vaše nejbližší


Skoro každý člověk na jaro hledá nejlepší způsob, jak zabránit vniknutí hmyzu do jeho domova. Zejména malé děti mohou být vystaveny nebezpečnému bodnutí hmyzem a nejvíce Vás spolehlivě před tím ochrání sítě proti hmyzu. Nijak neruší výhled z okna a nebrání větrání místnosti. Existuje celá řada typů okenních a dveřních sítí. I když funkce sítí je hlavně praktická, svým elegantním minimalistickým vzhledem se stávají moderním doplňkem.

 

 

Existuje několik typů sítí:

Pevné sítě proti hmyzu – mají pevnou konstrukci, která se dá usadit do rámu všech typů oken – plastová, hliníková nebo dřevěná eurookna. Každá síť se vyrábí přímo na míru, dle velikosti okna. Tady netřeba zasahovat do rámu okna. Díky použití vhodných držáků je samotná montáž i údržba snadná. Rám okenní sítě se skládá z hliníkových profilů, které jsou spojeny pomocí vnějších rohových spojek.

Rolovací sítě – mají snadnou manipulaci. Síťovina se pohybuje ve vodících lištách a navíjí se na hřídel, která je umístěna v hliníkovém boxu. Vodící lišty i koncová lišta je opatřena těsnícími kartáči, které zamezí vniknutí hmyzu. Montovaná je na rám okna a ovládání je pomocí madla.

Plisované sítě – hodí se i na rozměrné okenní otvory, což je výhodou. Je ideálním řešením větších otvorů, jako jsou vstupy na terasu, zahradu, bazén. Lze je použít i na francouzská okna a ovládají se také pomocí madla. Díky bezbariérovému přechodu, který je 3mm, jsou vhodné i do prostoru, kde jsou malé děti, starší osoby nebo lidé tělesně postižení. V zimních měsících je možné sítě demontovat a uskladnit. Vyznačují se perfektním zpracováním a mechanismem.

A teď se už jen rozhodnout pro tu nejlepší variantu.

Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: