Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Sítě proti hmyzu aneb nedejte hmyzu žádnou šanci

Sítě proti hmyzu přináší komplexní řešení pro ochranu vašeho domova bez použití drahých a mnohdy neúčinných chemických preparátu, které nejenže nemají žádný nebo jen minimální efekt, ale také neúměrně zatěžují životní prostřední. Oproti tomu řešení právě v podobě sítí proti hmyzu, které mají rám z extrudovaného hliníku, zajišťují maximální možnou životnost a zároveň minimalizují negativní dopad na životní prostředí. Výchozím materiálem pro výrobu síťoviny je skelné vlákno potažené plastem, díky čemuž je síťovina pevná a stejně jako rám, odolná vnějším vlivům.

Jaké sítě proti hmyzu potřebujete?

Sítě proti hmyzu dodáváme v provedení jak okenním, tak dveřním v rozličných barevných variantách. Okenní sítě je možné instalovat ve variantě pevné, které je možné ukotvit pomocí otočných háčků (v tomto případě nedochází k žádnému zásahu do okna) či pomocí tzv. obrtlíku, který vyžaduje již zásah do rámu okna. Posledním typem okenních sítí proti hmyzu je sít rolovací. Rolovací síť je možné namontovat do ostění či přímo na rám okna. Pokud zvolíte montáž na rám okna, je nutné počítat s tím, že box sítě bude mírně zasahovat do světlosti okna.

Dveřní sítě dodáváme v dvojím provedení. První provedení je klasická otevíravá dveřní síť, která se namontuje na rám dveří a fungují jako „druhé dveře“. Způsob uchycení je zvolen samozavíracími panty. Dveřní síť je u zavřené poloze fixována pomocí magnetů, které zabrání samovolnému otevření sítě. Stejně jako v případě okenních sítí je možné zvolit rovněž variantu rolovacích sítě. Výhoda rolovacích sítí spočívá především ve snadno nastavitelné fixaci sítě.

Nevíte si rady typ sítě vhodný pro vaše okna či dveře? Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Přejít na sítě proti hmyzu

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: