Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Rozšíření vzorníku screenových látek

Rozšíření vzorníku screenových látek

Jelikož screenové rolety jsou rok od roku na trhu žádanější, tak náš hlavní dodavatel rozšířil vzorník screenových látek. Vzorník je rozšířen o 5 úplně nových kolekcí a celkem o 34 látek.

Jednotlivé kategorie:

  1. Látka Soltis 86

Tyto látky jsou vhodné pro interiérové, ale i pro exteriérové použití díky své pevnosti, odolnosti proti vysoké i nízké teplotě a vlhkosti

Látky jsou nehořlavé, antialergické, barevně stále. Mají skvělé tepelně-izolační vlastnosti a dokáží zadržet Až 90% tepelného záření, úspora na klimatizaci je až 40%.

  1. Látka Soltis 99

Látka Soltis je vhodná pro interiérové použití, díky speciální povrchové úpravě se snadno udržuje. Hmotnost látky je pouze 270 g/m2 Tloušťka tkaniny je 0,32 mm.

  1. Látka Soltis B92

Soltis B92 je vhodná pro interiérové i exteriérové použití. Látka je vyrobena z absolutně zatemňujícího materiálu, který nepropouští světlo. Rubová strana je opatřena neprůsvitnou vrstvou, která odráží sluneční energii.

  1. Látka Soltis B99

Látky z této skupiny se používají pouze do interiérů. Jsou vyrobeny z absolutně zatemňujícího materiálu, nepropouští sluneční světlo.

  1. Látka Screen Essential 4005

Látky z této skupiny jsou vhodné jak do interiéru, tak do exteriéru. Vekou výhodou je nižší cenová úroveň se zachováním standardu kvality.

 

Nevíte si rady s výběrem? Chcete si látky prohlédnout? Nevíte jaké řešení zvolit?

Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Přejít na nabídku screenové rolety

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: