Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Rolety, žaluzie – ale které kam?

Nejen proti velkému teplu a ochraně před ostrým sluncem, ale také k zajištění soukromí či úplnému zatemnění místnosti se hodí zastínění oken. Ani drahá klimatizace nebude nutná. Je vícero stínících systému, ale nejvíc se používají žaluzie a rolety.

Každý z nich má své přednosti a právě podle nich se rozhodnete pro to nej.

Žaluzie Používají se na ven i uvnitř bytu. Jsou soustavou otáčecích lamel. Venkovní žaluzie jsou zajímavým, prvkem fasády a navíc zachycují sluneční paprsky už venku a tak zabraňují přehřívaní vnitřního prostoru. Žaluzie se hodí hlavně tam, kde využijete jejich typickou vlastnost – jednoduchá a přesná regulace prosvětlení interiéru.

Rolety jak chcete pokoj zastínit na 100%, pak si pořiďte venkovní rolety. Nelze je mít pootevřené jako žaluzie, ale po spuštění nepropustí žádné světlo. K tomu mají i dobré tepelné a izolační vlastnosti, tlumí ruch ulice a částečně fungují i jako ochrana před vniknutí cizích osob.

Rolety se mohou namontovat na rám okna, do okenního otvoru nebo i na fasádu.

Rolety i žaluzie slouží k stejnému účelu – a to zastínění! Možné je zakoupit v různých variantách, každá z nich má trošku jiné vlastnosti a proto výběr je jen na vás podle vašich požadavků.

Ovládaní rolet i žaluzií je mechanické nebo v dnešní době už víc moderní motorické.

Je jen na vás pro co se rozhodnete a pokud si nejste jistí, obraťte se na naše odborníky.

 

 Máte zájem o exteriérové stínění? Chcete si nechat poradit od odborníka?

Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s Vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí Vám s nejvhodnějším řešením.

 

Přejít na nabídku venkovní rolety

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: