Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Rolety a žaluzie do střešních oken – dokonalé zastínění vašeho podkroví

Střešní rolety R-Lite mají eloxovaný hliníkový krycí profil i vodící lišty, které zabraňují průniku světla po stranách okna. Střešní okenní rolety slouží k zatemnění místnosti zcela nebo částečně. Jsou ideální pro ložnice (např. pro nerušený denní spánek), nebo do pracoven. Speciálně upravený povrch látky nepropustí absolutně žádné světlo. Dodáváme je i se speciální látkou s obsahem skelného vlákna vhodné zejména pro alergiky, nebo se speciální nehořlavou látkou. Pro výše umístěná okna slouží ovládací tyč.

Samozřejmě, ne každému musí rolety na střešním oknu vyhovovat. Možná máte na normálních oknech horizontální žaluzie, nebo prostě chcete mít na svých střešních oknech něco víc trendy. Moderní střešní žaluzie V-Lite dokáží splnit tyto požadavky a zároveň podobně, jako horizontální žaluzie, zastíní okna osazená do šikmé střechy. Podobně jako rolety R-Lite, i střešní  jsou vhodné pro okna nejrůznějších výrobců. Jsou vyrobeny z kvalitního hliníku včetně lamel. Nabízíme provedení s lamelami se širokou škálou běžných barev, stačí si jen vybrat.
žaluzie V-Lite

Doporučujeme pro výběr bezplatnou schůzku s obchodním zástupce, který vám pomůže s výběrem tak, aby vyhovoval nejlépe vašim potřebám.

Přejít na nabídku stínění střešních oken

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: