Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Římské rolety – luxus, elegance a nadčasovost

Římské rolety se stávají velmi oblíbeným prvkem stínící techniky. Dotvoří interiér svou elegancí a hodí se téměř do každé místnosti. Rolety jsou nenáročné na údržbu, variabilní s širokou škálou barevného provedení.

Římské rolety jsou velmi variabilní, co se týče provedení. Charakteristické jsou pro tyto rolety horizontální sklady, kdy je látka rolety rozdělena pomocí sklolaminátové výztuže vložené do tunýlku na stejně široké pruhy. Tunýlky mohou být pak všité zezadu nebo zepředu římské rolety. K hornímu profilu je látka uchycena pomocí suchého zipu, což umožňuje snadnou údržbu, jelikož látku můžete sejmout a vyprat, popřípadě po čase vyměnit za jinou.

Římské rolety lze vyrobit jak v dekorativní látce tak i v transparentní, ale také lze docílit úplného zatemnění pomocí vypodšívkování.

Ovládání těchto rolet je buď manuální a to nekonečným řetízkem nebo šňůrkou, či motoricky vypínačem nebo dálkovým ovladačem.

Tyto rolety jsou také perfektním řešením pro rohová okna, ale lze je zvolit i pro atypická okna a šikminy.

Nevíte si rady s výběrem? Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: