Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Římské rolety jako hit léta

Už v dávných dobách za vlády Juliuse Ceasara, staří římani věděli, jak nejlépe se uchránit před letním italským sluncem. Rolety, které vám představíme nesou název “římské.“ Tyto rolety snoubí v sobě estetičnost a praktičnost v jednom.

Látka rolety se nenavíjí na tyč, ale skládá se v horizontálních skladech, které jsou od sebe asi 20-30 cm. Veškerá konstrukce je důmyslně skrytá, protože k hornímu profilu je látka uchycená pomocí suchého zipu. Co je taky velice praktické, protože se to dá sundat a vyprat, popřípadě vyměnit za jinou látku. Všechny látky jsou průmyslově vysrážené, takže při praní nehrozí jejich zmenšení. Což ocení hlavně jemnější pohlaví….

Jsou velmi dekorativní a působí jemnějším, přívětivějším dojmem. Dají se ušít z tradiční záclonoviny, díky tomu můžete světlo pronikající do místnosti jen jemně ztlumit,  nebo závěsových látek- Pro úplné zatemnění Díky tomu je výběr materiálu obrovský.

Ovládaní je snadné, všechny se ovládají řetízkem nebo šňůrkou, mohou i motoricky vypínačem nebo dálkovým ovládáním.

Nevíte si rady s výběrem? Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: