Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Římské rolety

Zařizujete si nové bydlení či pouze toužíte po změně interiéru a přemýšlíte jaké zvolit zastínění? Pokud jste příznivci klasických závěsů, ale zároveň hledáte něco originálního, ideální variantou jsou římské rolety. Tento druh zastínění se hodí jak do moderních interiérů, tak ho lze využít i v klasičtěji laděných domácnostech, kterým dodá neotřelý vzhled. Hlavním úkolem římských rolet je místnost zastínit, avšak je možnost je brát i jako designový prvek, který prostor zútulní.

Typický vzhled římských rolet tvoří horizontální sklady látky, se sklolaminátovými výztužemi, které rozdělí plochu na stejně široké horizontální pruhy. Složená látka zůstává v horní části rolety. Švy a tunýlky jsou šity neviditelnými stehy, což podtrhuje dokonalost tohoto stínění. Při dodržení stanovených technických parametrů je možné zastínit římskou roletou i střešní okna nebo upravit systém pro šikmé provedení.

Díky možnosti výběru z mnoha druhů kvalitních látek a barevného provedení je možné rolety sladit s okolním prostředím a vytvořit tak harmonický celek. Můžete vybírat z látek různého stupně zastínění, od velmi průsvitných až po zcela zatemňující. Látky se vyznačují vysokou barevnou a tvarovou stálostí.

Jistě oceníte jednu z mnoha výhod římských rolet, a to jejich údržbu. Látka je k profilu přichycena suchým zipem, proto ji lze jednoduše sejmout a vyprat.

 

Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: