Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Řešíte přehřívaní zimní zahrady? Rolety veranda jsou vhodnou variantou zastínění!

Zimní zahrady představují velmi příjemné rozšíření bydlení. Bohužel ne vždy je v ní příjemné klima a v letních parných dnech je téměř nevyužitelná. Abychom si mohli dopřát relax v i v letních dnech je ideální zimní zahradu zastínit.

Zastínit se dá pomocí plisé – interiérové stínění nebo pomocí exteriérového stínění – Rolety Veranda, které jsou novinkou letošního roku. Rolety jsou díky své konstrukci nejvhodnější variantou. Jsou speciálně navrženy pro instalaci nad zimní zahradu. Stěžejní funkcí tohoto zastínění je zamezit prostupu slunečních paprsků až na sklo, odkud se pak dále šíří do celého interiéru. Díky způsobu montáže nad sklo je zajištěna cirkulace vzduchu a nedochází k přehřívání. Rolety jsou kombinací vysoce kvalitního materiálu a moderního designu. 

Veranda umožňuje regulovat průnik slunečního záření do místnosti a zamezit vysokému množství světla díky kvalitě látky. Roleta je vybavená boxem, ve kterém je svinutá látka, a tudíž je i chráněna. Látky jsou utkané z vysoce pevného polyesterového vlákna a povrchově upravené pigmentovaným PVC.

Díky svému provedení jsou rolety vhodné pro montáž na jakoukoliv konstrukci zimní zahrady. Mezi největší výhody patří možnost spřažení až 4 kusů rolet, tudíž nám umožní zastínit velkou plochu a také vysoká odolnost vůči větru až do 140 km/hod.

Nevíte si rady s výběrem? Chcete si látky prohlédnout? Nevíte jaké řešení zvolit?

Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Přejít na nabídku Veranda

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: