Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Připravte se na léto s terasovou markýzou

Slunečné jarní měsíce jsou v plném proudu. To je ten správný čas začít s přípravami na parné léto. Pobyt na sluníčku máme všichni rádi, ale po dlouhém pobytu na sluníčku všichni uvítáme možnost schovat se do stínu. Proto jsme pro Vás připravili článek o terasových markýzách.

Markýza – venkovní zastínění na míru

Markýzy jsou velmi oblíbeným prvkem stínící techniky. Jsou oblíbené především proto, že s nimi můžete zastínit velký venkovní prostor a přitom ve staženém stavu nezabírají žádné místo. Dokonce Vás nijak neomezují ani při roztažení (na rozdíl od slunečníků či jiných stínících alternativ) – můžete se pod nimi volně pohybovat, klidně i tančit. Terasová markýza nám dokáže zmírnit sluneční paprsky až o 95 %.

 

 

 

 

 

 

 

 

Více druhů, nespočet barevných možností

Nejnovější markýzy jsou elegantním designovým prvkem, který může perfektně doplnit vybavení domu. Dělíme je na markýzy bez nosného profilu, s nosným profilem, polokazetové a kazetové. Kazety jsou technologicky propracované tak, aby látka byla zcela uzavřena a tím chráněna před venkovními vlivy a to zejména v zimních měsících.

Dlouhá životnost, jednoduchá údržba

Markýzy tak nabízí dlouhou životnost nejenom konstrukce, ale i látky. Kvalitní látka má speciální povrchovou úpravu, která zajišťuje voděodolnost, chrání i látku proti špíně a zajišťuje barevnou stálost. Je důležité se o látku na markýzách také poctivě starat dle návodu od výrobce. Tato péče není nijak náročná a základní je - pokud Vám markýza zmokne ve vytaženém stavu, nechte ji před zatažením vždy pořádně uschnout.

Markýzu můžete ovládat manuálně pomocí kliky, nebo také za pomoci motorického ovládání, kde lze zvolit možnost motoru s vypínačem, nebo na dálkový ovladač. K markýzám je možné dodat i mnoho příslušenství například LED osvětlení nebo třeba větrné čidlo, které markýzu ochrání před případným poškozením.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi se Vám postaráme o příjemné posezení na terase či balkoně.

 

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: