Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Plissé do střešních oken – moderní a revoluční stínící prvek

Hledáte jiný typ stínění střešních oken, než jsou klasické žaluzie nebo textilní rolety?

Plissé do střešních oken je tedy vhodná volba. Je to moderní a designové řešení stínění, které doladí celý interiér.

Plissé žaluzie má skládanou látku do tzv. harmoniky, čímž se snižuje její nábal a ten zabírá minimum místa na okně. Vodící lišty pak zamezují proniknutí světla po bocích plissované látky a zároveň zabraňují jejího prověšení.

Pro střešní okna lze použít tři typy provedení plissé: s horním pevným profilem a spodním pohyblivým, dalším typem je plissé s pohyblivým horním i dolním profilem a třetí poslední typ je dvoulátkovéplissés pohyblivým spodním profilem.

Lze tedy pomocí stažení popřípadě vytažení horního nebo spodního profilu ovlivnit intenzitu průniku světla, tím že vznikne pruh látky volitelné výšky.

Ovládací profily a vodící lišty jsou standardně bílé, stříbrné a černohnědé, ale lze je sladit nástřiky RAL nebo DECORAL dle barevného provedení okenních rámů.

Vzorník látek obsahuje mnoho barevných variant a také propustností světla. V případě dvoulátkového provedení lze nakombinovat látku blackoutovou či reflexní s látkou polopropustnou a v barevné variantě, která by doladila celý interiér.

 

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

 

Přejít na nabídku plissé

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: