Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Plisované sítě proti hmyzu

I když to tak ještě nevypadá, jaro je už tady!!!!

A s ním i dotěrný hmyz. A právě před ním Vás i vaši domácnost skvěle ochrání plisovaná síť proti hmyzu, která je velice oblíbená pro svůj originální a zajímavý design, který vypadá jako harmonika.

Plisovaná síťovina je vyrobená z vysoce kvalitního materiálu, a je odolná vůči UV záření, vysokým teplotám, mrazu i dešti. Všechny rámy jsou vyrobeny z extrudovaného hliníku.

Sítě proti hmyzu se otevírají buď horizontálně nebo vertikálně. Využívají se na okna i dveře.

Dveřní plisovaná síť má vertikální otevíraní a je ideálním řešením pro větší otvory, jako jsou vstupy na terasy, zahrady, bazény, ale také je lze použít na francouzská okna, posuvné prosklené stěny, nebo balkóny a lodžie. Díky bezbariérovému přechodu je vhodná do prostorů, kde se pohybují malé děti, starší osoby, nebo lidé tělesně postižení.

Okenní plisovaná síť má horizontální stahování. Jejich hlavní výhodou je posunutí do jakékoli výšky, aniž by vystřelila nahoru. Díky tomu je bezpečnejší než rolovací síť a může se posunout jen do výšky pro zalití květin atd.

 

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

 

Přejít na nabídku sítě proti hmyzu

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: