Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Pergola Artosi – luxusní přístřeší aneb nastavte si intenzitu světla na terase sami

Hliníková bioklimatická pergola ARTOSI tvoří jedinečný prvek plnící funkci stínění, zastřešení a regulovatelné ventilace. Přečtěte si více o pergole v následujících řádcích.

Je navržena v minimalistickém designu s rovinnou střechou a ostrými pravoúhlými rysy nosné konstrukce. Speciální lamely z extrudovaného hliníku v uzavřené poloze mohou díky unikátnímu tvaru střešních profilů dokonale odvádět dešťovou vodu a zajistit tak udržení suchého prostředí v prostoru pod pergolou. K zajištění dokonalé odolnosti je lamelová pergola vyrobena z pevné hliníkové slitiny s komponenty z nerezavějící oceli.

Lamely je možno otáčet v rozmezí 0 – 130 stupňů a při jejich uzavření je střecha plně pochozí. Odtok vody je vždy integrován uvnitř nohy pergoly.

Předností pergoly ARTOSI je možnost rozdělení střechy na více nezávislých sekcí, které jsou ovládány individuálně dle pozice slunečních paprsků. Pro dokonalý pocit soukromí pod pergolou je možno konstrukci doplnit o screenové rolety.

Pro ty, kdo vyžadují to nejlepší na trhu je pergola ideálním řešením. Naše pergola je vhodná na terasy, atria, verandy, restaurace či jako volně stojící objekt na zahrady. Montují se samostatně nebo tvoří součást domu. 

Způsob montáže a kotvení je řešen na místě při zaměření na místě u zákazníka. Montáž provádí naši zkušení a proškolení montážníci.

 

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: