Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Objednejte si hliníkovou pergolu ještě teď a zafixujte si tak letošní cenu

Rozmýšlíte pořízení bioklimatické pergoly ARTOSI a váháte, jestli si ji objednat už teď a nebo třeba až v novém roce? Pak vám zmíníme 2 hlavní důvody, proč se vyplatí objednat už nyní.

Možné navyšování cen v důsledku nedostatku materiálu ve všech odvětvích

Situace s materiálem a cenami na trhu je velmi nejistá. Poptávka po všech stavebních materiálech je vysoká, v důsledku toho dochází k jejich zdražování a s tím může brzy přijít i zdražení koncových produktů. Náš dodavatel, společnost ISOTRA a.s., má materiálu zatím dostatek, ale nově příchozí může být už dražší. Neváhejte proto a objednejte si hliníkovou pergolu ihned, ať si zafixujete aktuální cenu. K tomu vám na ni navíc dáme slevu 33 %.

Stačí nám zavolat, zdarma dojedeme, vyměříme, probereme s vámi všechny možnosti a připravíme vám cenovou nabídku. Pokud objednávku potvrdíte a zaplatíte zálohu minimálně 50 % z konečné ceny, garantujeme vám sjednanou letošní cenu.

Využijte „neproduktivní“ čas

Přes zimu většina staveb stojí, pracovat můžete spíše v interiérech. My však vaši pergolu přes zimu můžeme vyrobit a na jaře už bude pro vás připravená. Pak se pouze domluvíme na vhodném termínu a můžeme dojet k vám bioklimatickou pergolu namontovat. Takže jaro začíná, vy se můžete věnovat své práci a pak si odpočinout už pod novou luxusní pergolou. Ušetříte tak nejen peníze, ale i čas, o který by se jinak dodání a montáž pergoly prodloužily při objednání až na jaře 2022.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: