Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Nový BOOM ve stínící technice – hliníkové pergoly

Omezuje váš komfort při sezení na zahradě slunce, déšť nebo vítr? Máme pro vás řešení a zároveň dodáte vaší terase moderní a nezaměnitelný vzhled - to jsou hliníkové pergoly.

Stále více používaným materiálem ve stavebnictví se stává hliník. Oproti dřevu, které musíme do jisté míry udržovat, je hliník téměř bezúdržbový a mnohem odolnější.

Hliníkové pergoly existují v několika variantách:

  1. Pergoly kotvené na zeď – jsou funkčním a estetickým řešením pro každý soukromý i komerční objekt. Svým vzhledem se budou krásně vyjímat na terasách i na zahradách.
  2. Pergoly samostojné–tento typ pergoly můžeme umístit kdekoliv volně v prostoru a tím se stává praktickou ozdobou např. zahrady, aniž by musela být kotvena do zdi domu.
  3. Pergoly bez sloupů – tento typ je kombinací pergoly a markýzy. Žádané jsou jak u zákazníků, kteří je chtějí mít na svých terasách, tak i mezi provozovateli komerčních zařízení (resorty, restaurace, hotely).

 

Pokud se zaměříme na zastřešení porgol, zde si můžeme vybrat také z několika variant:

  1. Pergoly s pevnou střechou – před nepříznivým počasím vás ochrání skleněná nebo polykarbonátová střecha.
  2. Pergoly s posuvnou střechou – zastřešení je tvořenou nepromokavou látkou, která vás ochrání před sluncem i deštěm. Pokud si budete přát vidět oblohu, jednoduše látku stáhnete.
  3. Pergoly s lamelami – díky tomuto prvku si budete moci nastavit intenzitu slunečních paprsků sami. Střecha, která je tvořena hliníkovými lamelami, lze variabilně naklápět až do 140°. Pokud máte strach, že se lamely mohou poničit např. sněhem nebo mrazem, i na to výrobci mysleli a instalovali zde vyhřívání, které led rozpustí.

Pergoly mohou být zcela otevřené nebo úplně uzavřené, kde boky tvoří integrovaná screenová roleta do pergoly nebo venkovní žaluzie.

 

Řešení odtoku vody:

Patří mezi přednosti pergol. Výrobci ve většině případů instalují do noh odtokové prvky, díky kterým voda ze střechy může samovolně odtékat. Nenastává tak problém, jako např. u markýz, kde se voda při dešti odráží od země zpět na terasu.

 

 

Závěrem několik důvodů, proč si vybrat hliníkovou pergolu:

  1. Není nároční na údržbu – hliníkový materiál ani motor ovládající střechu nebo boční zastínění nepotřebují žádnou zvláštní péči.
  2. Stabilní a odolná konstrukce – hliníková konstrukce je odolná vůči vlivům počasí a přitom je lehká.
  3. Přizpůsobivá konstrukce – může být velmi nenápadným nebo naopak výrazným prvkem na domě.
  4. Výroba na míru – každé místo na zahradě nebo terase je originální, proto lze pergoly vyrobit podle montážní situace a požadavků zákazníka.

 

Máte zájem o hliníkové pergoly? Kontaktujte nás.

V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat nebo si rovnou sjednejte bezplatnou schůzku s obchodním zástupcem.

Přejít na hliníkové pergoly

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: