Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Novinka – Látková pergola LUKA

Látková pergola LUKA

Přemýšlíte jak nejlépe vytvořit příjemné posezení na zahradě? Máme pro Vás řešení. Nová pergola Luka Vám splní, vše na co si vzpomenete. Posuvná střecha je vyrobena z jednoho kusu nehořlavé PVC tkaniny. Látka se vyznačuje vysokou rozměrovou stabilitou a chrání před sluncem, větrem i deštěm. Trakční systém je vyroben z vysoce odolného ozubeného řemenu, který běží na kuličkových ložiscích. Toto spojení se vyznačuje velmi tichým a pravidelným chodem. Ovládání pergoly je možné pouze motorem. Čelní odtok vody je integrovanou součásti konstrukce pergoly. Při větších rozměrech je možnost spřažení dvou pergol vedle sebe. Barva konstrukce je libovolná dle RAL vzorníku včetně antracitové struktury. Pro pergoly LUKA lze použít dva druhy PVC látek – látky 502 SATIN dodavatele Serge Ferrari a látky 716 Polyplan Pergola Opaque firmy Sattler. Satinový efekt dodává projektům moderní a vysoce kvalitní vzhled. Zvýšená odolnost proti nečistotám díky PVD F (vysoce odolné) úpravě. Velmi hladký povrch zajišťuje snadnou údržbu pergoly.

 

Zaujal Vás tento produkt? Máte nějaké otázky?

 

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

 

 

 

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: