Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Nová Zelená úsporám nabídne i dotace na venkovní stínící techniku!

Ano, je to tak, od 15.10.2018 je možné díky programu Zelená úsporám získat nyní i dotace na úsporné rekonstrukce domů realizované svépomocí, stavbu domu v nízkoenergetickém standardu, výměnu starých kamen bez nutnosti zateplení a na venkovní stínící techniku.

O tom, že venkovní stínící technika je skvělým izolantem, není pochyb. V zimě pomáhá udržovat teplo v místnosti a v létě naopak nepouští teplo dovnitř. Pomáhá tak šetřit náklady na vytápění a zlepšuje klima v domácnosti.  Pokud si tedy žadatel o dotaci pořídí venkovní zastínění (venkovní rolety, venkovní žaluzie, či slunolamy) může si tak přijít až na příspěvek 1000 Kč na m2 plochy okna.  

Další dobrou zprávou, kterou zajisté žadatel ocení, je jednodušší vyřízení dotací. Žádost o dotaci bude totiž možné včetně všech dokumentů nyní podat přes internet z pohodlí domova.  Samozřejmě zůstává i nadále možnost podat žádost papírově na všech 13 krajských pracovištích Fondu.

Novinky v dotačním programu Nová zelená úsporám byly představeny na veletrhu FOR ARCH 2018 na stánku Státního fondu životního prostředí ČR ministrem životního prostředí Richardem Brabcem: „Naší snahou je program Nová zelená úsporám neustále přizpůsobovat aktuálním trendům v oblasti energetických úspor, zpřístupňovat většímu počtu žadatelů a majitele domů motivovat, aby o úsporných renovacích a energetické náročnosti staveb přemýšleli komplexně. Zároveň se snažíme získání dotace co nejvíce usnadnit a administrativně zjednodušit,“ uvedl k novinkám.

Bližší informace naleznete na webových stránkách: https://www.novazelenausporam.cz/

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: