Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Nezapomeňte na venkovní žaluzie!

Venkovní žaluzie jsou nejoblíbenějším prvkem venkovní stínící techniky, stávají se neodmyslitelnou součástí staveb, jelikož mají vysokou termoregulační funkci, díky níž lze zvýšit energetickou úspornost celého domu.

Plánujete stavbu rodinného domu a vytváříte projektovou dokumentaci? V této fázi je vhodné myslet i na instalaci venkovních žaluzií a do projektu je rovnou zahrnout. Stejně tak je důležité již v projektu vědět, zda venkovní žaluzie budou ovládané manuálně nebo motoricky, aby byla včas připravena i elektroinstalace, a to buď pro ovládání vypínači, nebo dálkovými ovladači.

Pokud venkovní žaluzie budou hned od začátku v projektu, jejich provedení může být zaomítatelné, tedy vodící lišty a krycí plechy budou skryté ve fasádě a viditelné budou pouze lamely žaluzií při staženém stavu. Zároveň Vám nebude narušovat výhled z okna nábal vytažené žaluzie ukrytý v krycím plechu a také Vám tento nábal neubírá světlost oken, jako je to v případě dodatečné montáže venkovních žaluzií.

Krycí plech se instaluje do již vytvořené kapsy nad oknem, vodící lišty se zapouští do zateplení, což je první fáze montáže a následně, jako druhá fáze, se dodává samotná žaluzie, která se uchytí a zapojí, v případě ovládání motorem.

Nevíte si rady s výběrem? Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Přejít na nabídku venkovní žaluzie

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: