Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Nevíte si rady jak zastínit velké skleněné plochy nebo plochy s malým úhlem sklonu?

Nevíte si rady jak zastínit velké skleněné plochy nebo plochy s malým úhlem sklonu?  

Přejete si zastínit velké skleněné plochy, světlíky, pergoly nebo prostory s malým úhlem sklonu? Pro tento účel je nejvhodnější systém VERANDA.


Jedná se o stínění, které zabraňuje prostupu slunečních paprsků dříve, než proniknou ke skleněným plochám. Prostor mezi sklem a tkaninou umožňuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a nedochází tak k akumulaci tepla.
VERANDA kombinuje vysoce kvalitní povrchovou úpravu s moderním designem. Celý systém je vyroben z korozivzdorných materiálů a tkanina je zcela ukryta v boxu. Systém se vyznačuje vysokou odolností proti počasí a dlouhou životností.

 

Veranda HRV52

je speciálně navržená pro instalaci nad zimní zahradu nebo pergolu, a tím brání prostupu slunečních paprsků dříve, než proniknou ke skleněným plochám. Prostor mezi sklem a tkaninou umožňuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a nedochází tak k akumulaci tepla.

- zastínění velké plochy zimní zahrady či pergoly
- termoregulační i ochranný efekt
- možnost spřažení až 4 kusů rolet (nemají společný box)
- box z extrudovaných hliníkových profilů.

Veranda HRV08-ZIP

umožňuje regulovat průnik slunečního svitu do místnosti a zamezit nepříjemně vysokému množství světla i tepla. Látka je chráněná a svinutá v boxu, jenž je ve zcela zatažené pozici rolety uzavřen dolním profilem. Box je upevněn na vodicích lištách. Bezpečná vzdálenost látky od střechy zimní zahrady či pergoly je zajištěna pomocí vodicích lišt a lankového pružinového systému, který udržuje látku neustále napnutou. Systém je navržen tak, aby snadno překonal jakékoli menší tolerance v usazení konstrukce střechy. Celý systém je vyroben z nekorodujících materiálů.

Veranda HRV08-ZIP je vybavena zipovým systémem, který zajišťuje, že látka zůstává náležitě napnutá v každé poloze dolního profilu a zabraňuje vyklouznutí látky z vodicích lišt. Jednotlivé části látky jsou vždy vybaveny zipem, kdy širší strana zapadá do plastového zipového profilu. Ten je umístěn v hliníkovém vodicím profilu.        

- tkanina zůstává déle napnutá díky inovativnímu ZIP systému s kovovou pružinou
- kompaktní box přispívá k sofistikovanému vzhledu rolety
- možnost spřažení až 4 kusů rolet (společný box do šíře rolety 6 m)
- variabilita systému (látku lze stahovat ze stran, zespodu i seshora)
- možnost instalace do střešních oken z interiéru i exteriéru
- vysoká odolnost proti větru (až do 140 km/h).

 

Veranda HRV80-ZIP

umožňuje regulovat průnik slunečního svitu do místnosti a zamezit nepříjemně vysokému množství světla i tepla. Látka je chráněná a svinutá v boxu, jenž je ve zcela zatažené pozici rolety uzavřen dolním profilem, díky němuž zůstanou barvy látky jasné po dlouhá léta. Látka vytváří vizuální pohodlí domova, tepelnou i zvukovou izolaci, může být zatemňující, ale i průsvitná, je extrémně trvanlivá, odpuzuje špínu a odolává požáru, spolu s Vašim domovem bude tvořit dokonalou souhru.
Systém je navržen tak, aby snadno překonal jakékoli menší tolerance v usazení konstrukce střechy. Veranda HRV80-ZIP je vybavena zipovým systémem, který zajišťuje, že látka zůstává náležitě napnutá v každé poloze dolního profilu a zabraňuje vyklouznutí látky z vodicích lišt. Box je upevněn na vodicích lištách. Díky integrovanému LED osvětlení si budete moct verandu užívat ještě déle a dlouhé letní večery tak budou ještě příjemnější.


- ideální pro velké skleněné plochy až do velikosti 25 m2 v jednom rámu
- méně slunečního svitu na svislých skleněných plochách díky přesahu
- neustále napnutá látka díky novému ZIP systému
- kompaktní box přispívající k sofistikovanému vzhledu verandy
- vysoká odolnost proti větru (až do 140 km/h)
- možnost instalace LED osvětlení.

Veranda HRV80-ZIP-2P

je elegantním řešením, díky kterému budete moct užít svou terasu, bazén či zahradu ještě déle. Objevte čistý design v kombinaci s dokonalým pohodlím. Supertenká vodicí lišta, ladný box a úzké stojky dodávají této verandě kultivovaný vzhled.


- elegantní díky jednoduchému designu   
- zcela uzavřený box, díky kterému zůstanou
- barvy látky jasné po dlouhá léta
- dokonale doplní jakoukoli terasu díky
- flexibilnímu umístění stojek
- napnutá látka díky novátorskému ZIP systému
- kompaktní box přispívá k sofistikovanému
- vzhledu verandy
- možnost instalace LED osvětlení.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: