Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Neodkládejte koupi pergoly zbytečně až na jaro

Léto nám už sice odlétlo jak poslední vlaštovka a blíží se pomalu ale jistě chladná zima. Ale nebojte, krásných dní bude ještě spousta. Proč tedy nebýt už teď připraveni a moci pak jen vyndat židličky a stůl a začít hodovat?!

Ideální čas pro objednání pergoly

Pořídit pergolu si můžete ještě nyní a už v průběhu zimy a poté teplejších jarních dnů začít využívat její přednosti, a ne teprve začít řešit objednání a instalaci, což může zbytečně trvat naproti tomu, když pergolu pořídíte už teď. Kdykoliv bude ideální počasí na sezení venku, tak už máte problém, kde povečeřet, vyřešený. Pergolou ARTOSI si zvětšíte dům o další místnost, kterou budete moci za každého hezkého dne využívat.

Bioklimatické pergoly nabízíme v designově moderním hliníkovém provedení s naklápěcími lamelami, které si sami můžete korigovat podle toho, jak moc slunečních paprsků k sobě budete chtít pustit. Mimo jiné tím ovlivníte také proudění čerstvého vzduchu pod pergolou. Tento typ pergoly je velmi výhodný, protože díky proudění vzduchu nedochází k přehřívání prostoru pod pergolou, jak tomu může být u pergol se skleněnou či polykarbonátovou střechou.

Pergola ARTOSI je skvělá i na podzim a v zimě. Díky možnosti naklopení lamel a uzavření střechy v celistvou plochu Vám vytvoří bezpečné zázemí – pokud vlastníte například teplomety, pak máte perfektní krytý venkovní prostor i v méně příznivém počasí.

Skryjte se

Pokud by Vám pro začátek nestačila pouze samostatná pergola, protože si přejete více soukromí, je možné si nechat nainstalovat i screenovou roletu, která jakoukoliv u Vás konanou akci skryje před zraky sousedů. Je také velmi dobrým pomocníkem proti větru, který by mohl ohrozit příjemné posezení venku.

Pokud přemýšlíte, kdy pergolu pořídit, tak nyní je ideální čas, ať máte na jaro vše přichystané a pak už můžete řešit pouze to, co dáte nad oheň na gril.

 

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: