Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Navštivte nás na veletrhu FOR ARCH a prohlédněte si bioklimatickou pergolu ARTOSI

Zajímá Vás, jak vypadá hliníková pergola ARTOSI ve skutečnosti a jak se ovládá? Přijďte si ji prohlédnout a vyzkoušet na mezinárodní veletrh FOR ARCH. Ten se koná letos v Praze v termínu 21. - 25. 9. 2021.

Vystavenou pergolu si na veletrhu budete moci nejen osahat, ale také pořídit za akční cenu. Přesvědčte se tak sami, že tohle je ten správný funkční doplněk pro vaše pohodlí na terase či zahradě.

Bioklimatická pergola vyniká především díky polohovatelným střešním lamelám, které mohou stínit, propouštět sluneční paprsky nebo se i plně uzavřít a nepropustit tak ani světlo, ani kapky deště. Pergolu je možné doplnit například i o boční screenové rolety, které Vás následně ochrání před nízkým sluncem, před větrem, bočním deštěm i před otravným hmyzem.

Kromě pergoly na veletrhu budeme mít k dispozici i podomítkové venkovní žaluzie s purenitovými boxy. Ty se vyznačují skvělými izolačními vlastnostmi a jejich montáž nijak neomezuje a nezdržuje stavbu. Navíc s nimi má stavba v jednom kroku vyřešených hned několik jindy náročných detailů a po napenetrování mohou zedníci ihned nanášet fasádu.

Najdete u nás také všechny vzorníky pro výběr látkového a jiného stínění. Rádi Vám zodpovíme veškeré dotazy spojené s průběhem výběru, objednání a montáže stínící techniky. 

S námi máte kompletní servis – od počáteční konzultace, přes vyměření zdarma, zpracování cenové nabídky, výrobu stínicích prvků na míru, až po instalaci i včetně předvedení ovládání a následné údržby. Zastavte se za námi na stánku, vstupenky na veletrh zdarma si můžete stáhnout níže.

STÁHNOUT LÍSTKY ZDARMA

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: