Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Návštěva R + T Stuttgart

  V minulém týdnu se konal největší veletrh stínící techniky, u kterého naše firma nemohla chybět. Snažíme se sledovat veškeré novinky, které se stínící techniky týkají, a proto se vám v krátkém článku budeme snažit popsat zážitky a poznatky, kterým se nám dostalo, při návštěvě výstaviště ve Stuttgartu.
Veletrh se koná jednou za tři roky v impozantním areálu Messe Stuttgart a jsou na něm představeny veškeré světové novinky, týkající se stínící techniky. Vystavují zde všechny mezinárodní společnosti, které se stínící technikou a její inovací zabývají. Letos se jich na veletrhu představilo téměř tisíc, ze všech koutů světa (Amerika, Austrálie, Korea, Čína, Itálie, Francie a jiné).

 Mezi světovými výrobci byly zastoupeny také české firmy, jako například opavská ISOTRA, která patřila svou rozlohou a prezentací k největším vystavovatelům. Představila zde směr, jakým se hodlá v příštích letech ubírat a nezůstala pozadu ani ve vývoji nových produktů. Prezentovala zde novou exteriérovou žaluzii Cetta 60 Flexi, Cetta 100 Flexi, solární napájení pro venkovní žaluzie a samozřejmě nezůstala pozadu ani ve vývoji pergol, kde se představila s modelem MIRA 4 a MIRA 2. Díky našemu partnerství s ISOTROU, se již brzy na tyto produkty můžete těšit.

  Hlavním tématem letošního ročníku, jak jsem již nastínil, byly pergoly, které se stávají velmi populárními, a tak u žádného z vážených vystavovatelů nemohly chybět. Tyto elegantní hliníkové „altány“ se vyznačují moderní konstrukcí, která je velmi odolná. Můžeme ji instalovat jako volně stojící nebo ukotvit přímo na zeď domu. Střecha je tvořena lamelami, které lze naklápět až do 140 °, díky čemuž můžete snadno regulovat sluneční svit. Pokud si pokládáte otázku, jak je vyřešený odtok vody při dešti,tak i na tohle výrobci mysleli a do noh instalovali odtokové prvky, díky kterým voda ze střechy může samovolně odcházet. Velkouvýhodou je, výběr bočního zastínění a to buď v podobě exteriérových žaluzií nebo screenových rolet, díky kterým lze pergolu zcela uzavřít.
  Svět se stínící technikou pokročil zas o kousek dál, představil spousty zajímavých produktů a ukázal nám, jakým směrem se stínící trendy budou v příštích letech ubírat. My nezůstaneme pozadu, budeme držet krok s dobou a již brzy vám v naší nabídce představíme nové produkty, které se nám podařilo při návštěvě největšího veletrhu stínící techniky na světě vykomunikovat.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: