Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Moderní variace látkových rolet

Moderní variace látkových rolet

 

V dnešním článku na blogu bychom se opět vrátili k designovému zastínění, mezi jehož hlavní prvky neodmyslitelně patří látkové rolety. Kromě nepřeberného množství látek, kteří dodavatelé nabízí se rozrůstá i design konstrukcí a celkového vzhledu látkové rolety.

Co se týče ovládání, tak klasickému pružinovému ovládání látkové rolety již odzvonilo dávno a nahradil je stejně jako u horizontálních žaluzií praktický řetízek. Samozřejmě už nechybí ani možnost motorického ovládání. U některých typů látkových rolet je možné i použití motoru, který se nemusí zapojovat přímo do sítě a vy si jej dle potřeby dobijete jednoduše přes nabíječku.

V dnešní době však již nejste omezení pouze bílým plastovým provedením návinu a komponentů. Do popředí se dostává kovové provedení látkových rolet, které se značí větší odolností a elegantním vzhledem.

                         

Látku na návinu rolety můžete mít odkrytou nebo schovanou v boxu. Zde si pak můžete vybírat z několika tvarů boxů, včetně zaoblených. Ještě větší výběr pak přinášejí možnosti spodních lišt.  Co se týče barevného provedení konstrukce, kromě bílé a stříbrné nechybí už ani tmavě šedá nebo antracit.

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: