Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Markýzy pro Vaše balkóny a terasy

Blíží se horké letní dny a s nimi i spojené posezení na balkónu či terase. Pokud si chcete ovšem vychutnat tyto chvilky ve stínu, přišel pravý čas na pořízení markýzy.

Jaký prostor bude markýza zastiňovat?

V první řadě je důležité si rozmyslet, jaký prostor chcete zastínit a zda Vám stačí ovládat markýzu manuálně (pomocí kliky), nebo zda využijete pohodlnější způsob pomocí motorického ovládání (vypínačem, či dálkovým ovladačem). Motorické ovládání s přijímačem totiž nabízí ještě komfortnější systém, kdy k markýze můžete využít ještě připojení čidla. Sluneční, větrné, nebo otřesové čidlo, Vám totiž zajistí, že se markýza bude sama automaticky ovládat, přesně tehdy, kdy bude potřeba. Takže pak již žádné obavy z přehřáté terasy, silného deště, nebo větru ve Vaší nepřítomnosti. Markýza se sama zasune nebo vysune v reakci na aktuální počasí a povětrnostní vlivy.

  

I když jsou látky u profesionálních markýz impregnované, je potřeba myslet na jejich životnost a ochranu. Pokud tedy nemáte nábal markýzy chráněn stavebně a vystavujete tak markýzu přímému dešti, či slunci, je vždy dobré ochránit nábal dokoupení stříšky, případně rovnou zvolit polokazetovou či kazetovou variantu markýzy.

Všechny tyto varianty je též možno nalakovat do několika odstínů RAL a můžete tak barvu markýzu krásně sladit s fasádou, okny, či jiným prvkem exteriéru.

Přejít na nabídku markýz

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: