Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Má řídící jednotka domácnosti doopravdy smysl? Samozřejmě!

minulém článku jste si mohli přečíst informace o jednotlivých typech motoru a na závěr byly zmíněny právě i řídící jednotky domácnosti. Jedná se však jen o komfort, nebo přinášejí i něco navíc?

Řídící jednotka Vám po připojení k internetu nabízí možnost ovládání Vašich žaluzií a rolet (případně i jiných doplňků) jednoduše pomocí ovladače, nebo přes mobilní aplikaci. Na rozdíl od klasického ovládání si ale můžete tvořit scénáře, které Vám velmi usnadní život. Pouhým stisknutím jednoho tlačítka si pak otevřete garážová vrata, zatáhnete žaluzie a zhasnete světla v celém domě. Odpadne Vám tak starost, zda jste na něco doma nezapomněli. Scénáře si můžete nastavovat i podle ročních období, či jednotlivých dnů, tak jak potřebujete.

Velkou výhodou řídících jednotek je pak možnost ovládat svoji domácnost odkudkoli. Pokud například v létě v práci zjistíte, že teplota venku rychle stoupá a vy se chcete vrátit domů, kde na Vás bude čekat příjemný chládek, tak stačí jedno zmáčknutí tlačítka a Vaše žaluzie se zatáhnou. Skvěle se taky hodí během dovolené, kdy můžete v domě například rozsvítit světlo, nebo vytáhnout rolety a simulovat, tak Vaši přítomnost.

Jedním z hlavních důvodů proč si lidé pořizují venkovní žaluzie, nebo venkovní rolety je energetická úspora. Díky řídící jednotce plní tuto funkci na 100%, protože Vy máte neustále pod kontrolou, zda jsou žaluzie stažené či vytažené a na případnou změnu můžete v klidu reagovat, i když se někde zdržíte.  A to se vyplatí.

Nevíte si rady s výběrem? Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

Přejít na nabídku venkovní žaluzie

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: