Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Luxusní modely kazetových markýz – je libo výsuvný volán či osvětlení při posezení?

Markýzy jsou stále nejoblíbenějším prvkem stínící techniky pro zpříjemnění posezení na terase v letním období, kdy paprsky slunce jsou velmi intenzivní a markýza je dokáže zmírnit až o 95%.

Nejnovější markýzy jsou elegantními prvky stínění, které dovrší vzhled celého domu. Kazety jsou technologicky propracované tak, aby látka byla zcela uzavřena a tím chráněna před venkovními vlivy a to zejména v zimních měsících, kdy látka markýzy by měla být navinuta v kazetě. Díky celkově uzavíratelným kazetám je látka chráněna i v místech, které jsou často vystaveny dešti či větru. U těchto nových typů markýz lze zvolit i výsuvný elektricky ovládaný volán, což je velmi originální prvek, který může mít délku až 4,5 metru. Jako dalším luxusním prvkem markýzy je i přídavné osvětlení, které se integruje do spodní části profilu, toto osvětlení zpříjemní posezení pod markýzou i ve večerních hodinách a tím samozřejmě prodlouží chvíle.

Tyto markýzy dokáží zastínit velké plochy, jelikož maximální výsuv je až 4 metry a lze je spřažit vedle sebe a tím navýšit celkovou šíři zastiňujícího prostoru až na 12 metrů.

Samozřejmě je možné zvolit si variantu ovládání těchto markýz, lze provedení manuální ovládané klikou nebo ovládání motorické, kdy lze zvolit možnost motoru s vypínačem, nebo také na dálkový ovladač, kdy je možné k markýzám dodat i mnoho příslušenství – čidla nebo automatiky, které markýzu ochrání před případným poškozením.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

 

Přejít na nabídku markýz

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: