Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Látkové rolety - změna, která stojí za to

Látkové rolety ochrání nejen před nežádoucím slunečním světlem a teplem, ale také před zvědavými pohledy zvenčí. Navíc, díky modernímu designu, jsou i nádherným dekorativním prvkem, který vás naprosto uchvátí.

Jaké jsou přednosti látkových rolet?

Předností látkových rolet je široká kolekce látek, která zahrnuje barevnou škálu především jednobarevných látek.  Kolekce ovšem zahrnuje i látky vzorované, které jsou jedním slovem skvostné. Váš výběr ovšem není omezen jen na jednobarevné provedení či vzory, ale rovněž může být látka potištěna vašim osobním designem, čímž dosáhnete naprosté originality. Látky se samozřejmě liší svoji propustností. Buď můžete zvolit látku, která váš interiér zastíní, nebo můžete vybírat z látek zcela zatemňujících.

Interiérové látkové rolety, na rozdíl od ostatních prvků stínící techniky, nabízí i speciální typ látky, kde se vzájemně překrývají pruhy průsvitné a neprůsvitné.  Díky čemuž můžete roletu nastavit i ve více polohách, než je běžné u standardní interiérové rolety. Navíc v rámci nastavení denního režimu slouží roletka jako elegantní záclona. Tyto rolety se označují termínem duorolety nebo také den a noc.

 

Nevíte si rady s výběrem? Chcete si látky prohlédnout? Nevíte jaké řešení zvolit? Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Přejiít na látkové rolety

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: