Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Látkové rolety Larra

Látkové rolety Larra

Tak už nám pomaličku začíná svítit sluníčko a jednou z možností jak si zabránit průniku paprsků do našich obydlí je moderní látková roleta typu Larra. Je to roleta s moderními zaoblenými a vlnitými tvary a designem, který vám společně s vybranou látkou zpříjemní nejen váš domov, ale zútulní pohled na okna.

Vzhled rolety navrhnul český designér Miroslavo držitel několika světových ocenění za design, který do své myšlenky zakomponoval tvary přírody a moderní design. U této rolety si můžete vybrat z velké možnosti variací látek a látek den-noc.

Provedení této rolety spočívá v možnosti volby z pěti tvarů spodní lišty a z pěti možností provedení horního profilu jako je Larra s montážním profilem uchycení pomocí držáků, či semikazetou pomocí držáků s montážním profilem nebo s krycím boxem s možností ovládání jak manuálního na kovový řetízek, tak motorického na dálkový ovladač či vypínač.

Další variantou je i možnost umístění více rolet v jednom boxu.  Látkové rolety Larra jsou moderním řešením látkových rolet a jejich design lahodí nejen vašemu interiéru, ale i vašemu oku.

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: