Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Kusové záclony – vezmete a odcházíte

Chcete být moderní? Záclony jdou opět do kurzu! V dřívějších dobách se záclony využívaly především k funkci částečné neprůhlednosti okna a zabraňovaly průniku studeného vzduchu přes spáry netěsnících oken. V dnešní době výborně těsnících oken to již není nutné. Nyní je jejich hlavním posláním dotvořit útulnost Vašeho interiéru a zajistit částečnou neprůhlednost okna.

Kusové záclony

Jejich největší výhodou je, že jsou již hotové a pro Vás to znamená, že si záclonu vyberete a nemusíte si nechávat nic zkracovat nebo předělávat. Další z výhod je jednoduchá a nenáročná instalace. Mezi oblíbené kusové záclony se řadí obloukové záclony – ty jsou nejčastějším řešením např. do kuchyní.
Kusové záclony se hodí do každé místnosti ve Vašem domě či bytě. Udělají Vám útulnější obývací pokoj, ložnici, pracovnu, již zmíněnou kuchyň nebo dětský pokoj. Kusové záclony se na trhu objevují v nejrůznějších barevných i nebarevných vzorech – od dětských až po umělecké. Zavěsit je lze několika způsoby – na jezdce, na poutka nebo očka.

Na co si dát pozor při výběru záclon

  1. Příliš malé nařasení záclon (minimálně 2 až 3 násobek šířky okna)
  2. Délka záclon (v dnešní době robotických vysavačů je praktické, když Vám neleží na podlaze)
  3. Volba špatného odstínu (je dobré přiložit si vzorek přímo ve Vašem interiéru, doporučujeme osobní konzultace odborníků u Vás doma)

 Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: