Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Krásný den na terase či balkóně

Opět přišlo jaro, blíží se léto a s nimi i spojené posezení venku na terase, nebo balkóně. I když je pobyt na sluníčku příjemný, přece jenom při delším pobytu člověk zatouží po stínu. Pokud si tedy chcete dopřát komfortní odpočinek venku, nezapomeňte opatřit balkón či terasu markýzou.

Do markýzy se vyplatí určitě investovat, pokud plánujete, že Vám bude poskytovat stín několik let. Profesionální markýzy nabízí totiž dlouho životnost nejenom konstrukce, ale i látky. Kvalitní látka má totiž speciální povrchovou úpravu, která zajišťuje voděodolnost, chrání i látku proti špíně a zajišťuje barevnou stálost.  Nezapomeňte se však o látku náležitě starat. Vždy postupujte podle návodu na údržbu od výrobce. Pokud Vám markýza zmokne ve vytaženém stavu, nechte ji před zatažením vždy pořádně uschnout.

Markýzu můžete ovládat manuálně pomocí kliky, a kdyby se Vám přece jenom nechtělo vstávat od kávy, pořiďte si dálkové ovládání. Pokud je motor markýzy opatřen i přijímačem, o automatické ovládaní se Vám může postarat sluneční, větrné nebo otřesové čidlo. Dalším zpestřením může být pořízení výsuvného volánu, který zastíní i čelní část markýzy, nebo led osvětlení, které zajistí příjemné posezení i ve večerních hodinách.  

 

Neváhejte a objednejte si zdarma nezávaznou konzultaci našeho specialisty, který vám se vším poradí. Stačí jen zavolat nebo napsat zprávu.

 

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: