Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Japonské stěny

Japonské látkové posuvné stěny jsou jedním ze stínicích systémů, který se vám dokáže zcela přizpůsobit. Svým vzhledem vám dodají příjemné řešení stínění oproti klasickým roletám či žaluziím. Japonské látkové posuvné stěny využijete standardně k zastínění oken, k předělení prostoru nebo čistě jako dekorativní prvek. Je zavěšena na ploché hliníkové liště, která může být dvou, tří i více kolejnicová.

Ovládají se více způsoby jako tyčkou, provázkem či tahem za látku. Ovládání tyčkou, která je vhodná pro menší japonské stěny, je tyč připevněná k panelu a postupně uvádí do pohybu celou stěnu. Další variantou je možné ovládání provázkem, kdy provázek jezdí po celé vodící liště a je pevně spojen s prvním panelem. Tahem ovládáme první část panelu oběma směry. Poslední možností ovládání je tahem za látku. Toto ovládání je nejjednodušší. Jednoduchým tahem za látku si ovládáte každou část látky zvlášť a posouváte ji do strany.

Každá japonská stěna vám nabízí různé varianty v ovládání tak i širokého barevného provedení. Záleží pouze na vašem výběru. Zaručí vám ale příjemné řešení stínění.

Nevíte si rady s výběrem? Chcete si látky prohlédnout? Nevíte jaké řešení zvolit?

Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

Přejít na nabídku japonské posuvné stěny

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: