Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Japonské stěny - dopřejte vašemu interiéru trochu exotiky

 

Japonské stěny jsou dekorativním prvkem, který tvoří  alternativu k látkovým roletám a žaluziím. Slouží nejen jako ochrana proti slunečnímu záření, ale zejména jsou brány jako moderní doplněk interiérů. Japonské posuvné stěny jsou stále oblíbenější, jak mezi návrháři, tak mezi zákazníky. Japonské stěny nabízí hned několik možností využití. Hodí se zejména pro interiérové zastínění prosklených ploch. Hojně se také využívají na optické rozdělení velkých obytných prostor. Dále nacházejí uplatnění na zakrývání různých pracovních koutů a šaten.

Japonská stěna je tvořena jednotlivými panely, které se posunují ve dvou až pěti drážkových lištách. Mezi přednosti posuvných stěn patří velký výběr barev a dekorů látek, které je možné různě kombinovat a vytvořit si tak originální zastínění. Výhodou japonských stěn je zejména elegance, snadná obsluha a nenáročná údržba. Jejich krása tkví v jednoduchosti a eleganci. Japonské stěny proto uspokojí i náročné zákazníky.

 Jak je možné stěny ovládat?

Jejich ovládání je velmi jednoduché. Můžeme si vybrat ze dvou způsobů. Posuvné stěny můžeme ovládat manuálně (šňůrou, tyčí nebo tahem za látku) nebo z pohodlí sedačky pomocí dálkového ovladače.

Nevíte si rady s výběrem? Chcete si látky prohlédnout? Nevíte jaké řešení zvolit?

Rádi vám pomůžeme! Stačí nám napsat nebo zavolat.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

Přejít na nabídku japonské posuvné stěny

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: