Měníme se, aby pro vás bylo vše přehlednější a jasnější. Kvalita služeb i produktů zůstává. Více informací ke změně značky se dozvíte zde.

"14 let s Vámi"

info@nove-zaluzie.cz +420 608 399 399

Jak zpříjemnit posezení na terase? Vyhrála to markýza!

Jak zpříjemnit posezení na terase? Vyhrála to markýza!

Krásné počasí láká k tomu, abychom jsme si sedli na terasu či balkón a užívali si teplého dne. Jarní sluníčko je příjemné, ale pokud si chceme číst, může být na obtíž. Abychom si mohli regulovat sluneční svit, vsaďte na markýzu.

Markýzy jsou čím dál tím oblíbenější. Spolehlivě zastíní a ochrání před sluneční paprsky, eliminují až 95% slunečního záření a tepla, ale si poradí také i s mírným deštěm. Vyrábí se z látky, která je potažena naimpregnovaným ochranným přípravkem, takže nepromokne, zůstane čistá a odolná proti plísním a špíně. Látky mají speciální povrchovou úpravu, která zaručuje dlouhou životnost a stálou barevnost. Díky širokému výběru z dekorů, můžete markýzu proměnit ve výrazný prvek, nebo ji sladit s fasádou domu.

Markýzy můžete ovládat manuálně, pomocí kliky - jsou vhodné na menší plochy. Pro větší plochy vsaďte na elektrické ovládaní. Nejpohodlnějším řešením je dálkové ovládaní, kdy na ovládání stačí  ovladač.

Markýzu při silném větru a bouři vždy stáhněte, aby se nepoškodila. Aby jste nemuseli stále myslet, či je vytažená nebo ne, pořiďte si k ní čidlo na slunce /vítr, a to v případě potřeby markýzu stáhne samo.

Markýz existuje více druhů, např. Košové, ty se montují ke vstupním dveřím obchodů. Avšak i ty terasové se liší od sebe a to způsobem uchycení. Nejčastěji jsou bez nosního profilu- působí lehce a elegantně. Pak jsou markýzy s nosním profilem- do zahrádek restaurací a pro komerční účely. Důležité je i to, kam se schová látka při stažení. U otevřených markýz není ničím chráněná, proto může být částečně krytá stříškou. Pokud markýzu umisťujete na fasádu, pořiďte si kazetovou- látka se svine do kazety, kde zůstane skrytá a chráněná před špatným počasím. Kazeta působí luxusním dojmem.

Určitě při koupě markýzy neprohloupíte.

Neváhejte a ještě dnes nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci, která je zcela zdarma. Vše s vámi na místě probere obchodní zástupce a poradí vám s nejvhodnějším řešením.

 

Přejít na nabídku markýz

Chcete odbornou konzultaci zdarma?

Napište nám své číslo a my Vám zavoláme zpět, hned jak to půjde

Váš telefon nepoužijeme za jiným účelem

Chcete nezávazně zjistit cenu ?

Volejte na +420 608 399 399, pište na info@nove-zaluzie.cz nebo vyplňte formulář níže: